foto

Larysa Kondracki

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Informátorka (2010)

    - Skutočná Kathryn Bolkovac, ktorá bola priamou účastníčkou udalostí zobrazených vo filme, predala práva k príbehu režisérke Laryse Kondracki za symbolických 100 amerických dolárov. (MikaelSVK)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

TV seriály

2018 Picnic at Hanging Rock (TV seriál)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 4 (S01E04)
Power (TV seriál)
The Kind of Man You Are (S04E03)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Fifi (S02E08)
Gotham (TV seriál)
Azrael (S02E19)
Power (TV seriál)
Don't Worry, Baby (S03E04)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
10Broad36 (S02E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Stingers (S03E10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Landfall (S01E06)
Živí mrtví (TV seriál)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
2013 Darebák (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Irský gentelman (S02E10)
Ranní píseň (S02E05)
další epizody (5)
2012 Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Škola na řece Hudson (S01E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace