foto

Matt King

  • nar. 31.1.1968 (49 let)
    Watford, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ibiza Undead
2014 Get Santa
Paddington
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
2010 Londýnský gangster
Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Malice in Wonderland
2008 Bronson
Inkoustové srdce
RocknRolla
1999 Craic, The

TV seriály

2012 Starlings (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
Whites (TV seriál)
2008 Město neřesti (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1999 GNW Night Lite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace