foto

Alexandra Moen

  • nar. 1978
    Pisa, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soukromá válka
2015 Not Alone
2012 Bert & Dickie
2009 Pán času: Konec času - 1. část (TV film)
2005 O čem všem je láska (TV film)
Pád (TV film)
Small Claims: White Wedding (TV film)

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Španělská princezna (TV seriál)
An Audacious Plan (S01E03)
Fever Dream (S01E02)
The New World (S01E01)
2018 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2013 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq - Part 2 (S01E02)
2009 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2007 Pán času (TV seriál)
Poslední z pánů času (S03E13)
Zvuk bubnů (S03E12)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šestý smysl (S08E05)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)