foto

Dane Clark

  • nar. 26.2.1912
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.9.1998 (86 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Poslední pomazání
1982 Blood Song
1981 Woman Inside, The
1980 Condominium (TV film)
1976 James Dean (TV film)
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1972 Family Rico, The (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1971 Face of Fear, The (TV film)
1970 McMasters, The
1968 Dage i min fars hus
1960 The Closing Door (TV film)
1957 Outlaw's Son
1956 Massacre
The Man Is Armed
1955 Toughest Man Alive, The
1954 Five Days
Go, Man, Go!
Murder by Proxy
Port of Hell
Thunder Pass
1952 Gambler and the Lady, The
1951 Fort Defiance
Never Trust a Gambler
1950 Backfire
Barricade
Gunman in the Streets
Highly Dangerous
Traqué, Le
1949 Without Honor
1948 Embraceable You
Moonrise
Whiplash
1947 Deep Valley
Screen Snapshots: Laguna, U.S.A.
That Way with Women
1946 Her Kind of Man
Uloupený život
1945 God Is My Co-Pilot
Pride of the Marines
1944 Hollywood Canteen
I Won't Play
The Very Thought of You
1943 Konvoj do Murmanska
Láska není hřích
Over the Wall
Rear Gunner, The
Směr Tokio
1942 Pýcha Yankeeů
Skleněný klíč
Sunday Punch
Tennessee Johnson
Wake Island
1940 Money and the Woman

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Prime Mover (S02E21)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Camera Three (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
The Magnavox Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1988 Going Hollywood: The War Years
1948 Screen Snapshots: Hollywood Party - a.z.

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
Your Show of Shows (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1959 Lock Up (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace