foto

Moon-sik Lee

  • nar. 13.11.1967 (51 let)
    Sunchang County, provincie Severní Čolla, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geiteu
Hyeobsang
Mementomori
2016 Daebak
Jungdoknoraebang
Teukbyeolsusa: sahyeongsueui pyeonji
2015 Gootbai geurigo hellowoo
2014 Hantang
2012 Baramgwa hamjje sarajida
Doo beoneui kyeolhoonsikgwa han beoneui jangryesik
Misseu GO
2011 Goraereul chatneun jajeongeo
Pyongyangsong
2010 Jipnaon namjadeul
Keudaereul saranghamnida
2008 Agiwa na
Kang Cheol-jung: gonggongui jeog 1-1
Romaentik aillaendeu
2007 Maeulgeumgo yeonswae seubgyeok sageon
Mapado 2
2006 Gong Pil-du
Gutayubaljadeul
Peullai daedi
2005 Mapado
2004 Beomjweui jaeguseong
Dalmaya, Seoul gaja
Eoggaedongmu
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
Hwangsanbeol
Nabi
O! beuradeoseu
Yeokjeone sanda
2002 Gonggongui jeok
Ildan dwieo
Raiteoreul kyeora
2001 Dalmaya nolja
1997 Zelená rybka

TV seriály

2018 Hunnamjeongeum (TV seriál)
Yeonnamdong 539 (TV seriál)
2017 Ipan sapan (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Murimhaggyo (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Eomma (TV seriál)
Gamanhi isseura (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Youngkwangeui Jaein (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)
죽도록 사랑해 (TV seriál)

TV pořady

2015 용감한 가족 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace