foto

Martin Babjak

  • nar. 15.9.1960 (58 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Benefičný koncert Hallelujah (koncert)
2001 Večer troch hviezd (koncert)
1999 Martin Babjak a hostia (koncert)
1997 Diabolské husle a hostia (koncert)
1993 Portréty (TV seriál)

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace