foto

Martin Babjak

  • nar. 15.9.1960 (58 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Galavečer Prešovskej archieparchie (koncert)
2018 Benefičný koncert Hallelujah (koncert)
2001 Večer troch hviezd (koncert)
1999 Martin Babjak a hostia (koncert)
1997 Diabolské husle a hostia (koncert)
1993 Portréty (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace