foto

Martin Babjak

  • nar. 15.9.1960 (59 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Galavečer Prešovskej archieparchie (koncert)
Z Očovej do sveta (koncert)
2018 Benefičný koncert Hallelujah (koncert)
2001 Večer troch hviezd (koncert)
1999 Martin Babjak a hostia (koncert)
1997 Diabolské husle a hostia (koncert)
1994 Martin Babjak (TV film)
1993 Portréty (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
2000 Clippato (TV pořad) - mod.
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky