foto

Vladimír Fanta

  • nar. Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Devatenáct klavírů (TV film)

TV seriály

2016 Jetelín (TV seriál)
Záhada zmizelé kašny (E10)
Meta teta (E09)
Cesta do nitra Bobovy duše (E06)
další epizody (7)
2011 Comeback (TV seriál)
Strakonický bubák (S02E17)
Holter (S02E16)
Sulc (S02E15)
další epizody (7)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Sbohem, Káhiro! (S02E07)
Boží frisbee (S02E05)
další epizody (7)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Rozzvod (S01E24)
další epizody (8)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Sliby chyby (S01E13)
další epizody (4)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Skupinový sex (S01E66)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Příběhy domů (TV seriál)
2006 Bláznit je normální (TV film)
2003 Farby lesa (TV film)
2002 Robotem v Česku (TV film)

TV pořady

2002 Popularis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace