foto

John Lebar

Biografie

John Lebar je britský herec, který proslul především svou impozantní výškou, která činí rovných 221 centimetrů. Mnoho dalších informací o tomto obrovi se ovšem nevyskytuje. Nezbývá než si doplnit celkový obraz z jeho filmografie, která ovšem prozatím není také nikterak rozsáhlá.

Obecně lze říci, že je podobným tipem herce jako Brian Steele, jež pro vykonávání své profese využívá především epické tělesné rozměry. John se objevil pod oblekem tzv. pestmeestera v hororu THE SICK HOUSE, který zčásti mapuje příběh jistého doktora z období středověké morové epidemi zvané Černá smrt. Ten se rozhodl, že se po několika stoletích opět zjeví, aby rozséval smrt mezi kolemjdoucími, kteří se náhodou zapomněli v opuštěné londýnské nemocnici. Ve třetí epizodě seriálu SHERLOCK z portfolia britské televizní stanice BBC ztvárnil postavu nájemného zabijáka přezdívaného Golem, jehož specialitou bylo likvidovat oběti holýma rukama.

Až tedy někdy uvidíte ve filmu, či seriálu, postavu trčící vysoko do vzduchu, vězte, že to může být právě John Lebar, britský nenápadný obr.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lví žena
2013 Jack a obři
2012 Prometheus
Sherlock Holmes vs Frankenstein
2007 Sick House, The
2005 Ordan's Forest

TV seriály

2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2008 Crooked House (TV seriál)
1999 Liga gentlemanů (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace