foto

Barbara Cabrita

  • nar. 9.5.1982 (37 let)
    Trappes, Yvelines, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Coup de Foudre sur un Air de Noël (TV film)
Les Fantômes du Havre
2017 Meurtres dans les Landes (TV film)
Mission Pays Basque
2016 Alliances rouge sang (TV film)
La Dream Team
2015 Ta mère!
2014 Crime en Lozère (TV film)
Des Roses en Hiver (TV film)
La Vie Pure
2013 Zlatá klícka
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Just Ines
2008 Fortunes (TV film)
2007 Déjà vu (TV film)
2005 El derechazo
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
2003 Les Amateurs

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Disparus (TV seriál)
2012 À votre service (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Des lendemains sombres (S07E02)
En plein coeur (S07E01)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (8)
2009 Fortunes (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (16)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Tu seras un homme (S04E14)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2003 Même âge, même adresse (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Groupe, Le (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace