foto

Joby Talbot

  • nar. 1971
    Wimbledon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Sing 2
2016 Zpívej
2013 Uzavřený kruh
2010 Burke and Hare
2008 Franklyn
Je tady někdo?
On je fakt boží!
2007 Malý Rambo
2006 Penelope
Rok '66
2005 Stopařův průvodce po Galaxii
Zkáza spolku gentlemanů
2002 Cicerones, The
Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)

TV seriály

2017 Liga gentlemanů (TV seriál)
Royston Vasey Mon Amour (S04E03)
Save Royston Vasey (S04E02)
Return to Royston Vasey (S04E01)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 The Palace (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
Liga gentlemanů (TV seriál)
How the Elephant Got Its Trunk (S03E06)
Beauty and the Beast (or Come Into My Parlor) (S03E05)
The Medusa Touch (S03E04)
další epizody (6)
2000 Liga gentlemanů (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Royston Vasey and the Monster from Hell (S02E06)
Anarchy in Royston Vasey (S02E05)
další epizody (7)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Liga gentlemanů (TV seriál)
Escape from Royston Vasey (S01E06)
Love Comes to Royston Vasey (S01E05)
The Beast of Royston Vasey (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2009 La Danse - Le ballet de l'Opéra de Paris
2007 Polární příběh

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Liga gentlemanů (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce