foto

Šin'iči Cucumi

  • nar. 7.7.1964 (55 let)
    Nishinomiya, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ičido šinde mita
2019 Kessan! Čúšingura
Naku na Aka-oni
2017 Destiny Kamakura Monogatari
Honnódži hotel
2016 Kaizoku to jobareta otoko
Mogura no uta: Hongkong kjósókjoku
2015 Hero: Special (TV film)
Kakekomi onna to kakedaši otoko
Kamisama wa Bali ni Iru
Naše malá sestra
Nihon no ičiban nagai hi
2013 Hrátky s peklem
Ore wa mada honki dašitenai dake
Píseň krtka: Tajný agent Reiji
2012 Always sančóme no júhi '64
Tonbi (TV film)
Učú kjódai
2011 Purinsesu Toyotomi
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 Kokó no mesu
SP: The motion picture yabô hen
Space Battleship Yamato
2009 Villon no cuma
2008 Jógiša X no kenšin
Vrcholek
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Maiko haan!
Mórjó no hako
2006 Hero (TV film)
Metro ni notte
2005 Always sančóme no júhi
Furai, dadi, furai
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
Ubume no natsu
2004 Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
Zmeškaný hovor
2002 Drive
Socugjó
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Monday
1999 39 Keihó daisandžúkjú džó
1998 Unlucky Monkey
1997 Posutoman burusu
1996 Dangan ranna
1995 Anata no naka de ikiru: CG seinen no kodoku to ai (TV film)
1992 Onna goroši abura no džigoku
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
1985 オアシスを求めて (TV film)

TV seriály

2018 Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2017 Meiši Game (TV seriál)
Super salaryman Saenai-ši (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
2015 Risuku no Kamisama (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2006 Sêrâ fuku to kikanjû (TV seriál)
2005 Koi ni očitara (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
Good Luck!! (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
2002 Koi no čikara (TV seriál)
Ranči no džoó (TV seriál)
2001 Italiatsu (TV seriál)
2000 Jamato nadešiko (TV seriál)
1999 Doctor, The (TV seriál)
Genroku rjóran (TV seriál)
1996 Pure (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1993 Tokugawa bugeičó: Jagjú sandai no ken (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1988 Takeda Shingen (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)