foto

Jasuko Macujuki

  • nar. 28.11.1972 (48 let)
    Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amai osake de ugai
2017 Hagane no renkindžucuši
2016 Koto
2015 At Home
2013 Ataru: the First Love & the Last Kill
Kao (TV film)
Nō otoko
Šazai no ósama
2012 Hotaru no Hikari
Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
2011 Kjógú (TV film)
Smuggler: Omae no mirai o erabe
Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
2010 Kokoro no ito (TV film)
Tida-kankan: Umi to sango to chiisana kiseki
2009 Goemon rokku
Kuhio Taisa
Warau Keikan
Šizumanu taijó
2008 Detoroito Metaru Shiti
Jomei
Jógiša X no kenšin
Otokotachi no uta
2007 Hou no Niwa (TV film)
Vexille 2077
Šikju no kioku
2006 Havajské tance
Helen malá lištička
2002 Drive
Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Another Heaven
Black Jack II (TV film)
Monday
1995 Širatori Reiko de gozaimasu!

TV seriály

2019 Miss Džikočó: Tensai Amano kjódžu no čósa file (TV seriál)
File 2: Manako, niku o taberu (E02)
File 1: Manako, bakuhacu suru (E01)
Sign (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2018 Hanbun, Aoi (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
2013 Take Five (TV seriál)
2012 Taira no Kijomori (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
2007 First Kiss (TV seriál)
2004 Suna no utsuwa (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Majonaka no ame (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2000 Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Africa no joru (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Kamisan Nanka Kowakunai (TV seriál)
Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Meitantei Hokenshitsu no Obasan (TV seriál)
Risou no Joushi (TV seriál)
1996 Glass no Kakeratachi (TV seriál)
Shouri no Megami (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Yo nimo kimjó na monogatari (TV seriál)
1994 Otoko wa Iranai (TV seriál)
1993 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky