foto

Tonya Kinzinger

  • nar. 20.6.1968 (51 let)
    Monroe, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Presque célèbre
2008 Fool Moon
1998 Tatoo
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
1991 Les dessous de la passion (TV film)
1990 Vražedný tanec

TV seriály

2011 Paradise kemp (TV seriál)
Ca swingue au camping (S03E03)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky