foto

Táňa Kupcová

  • nar. 3.6.1978 (40 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Job Interviews (divadelní záznam)
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2011 Kde je láska, je i žárlivost (divadelní záznam)
2008 Tlustý prase (divadelní záznam)
1999 Je to jináč (TV film)

TV seriály

2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Křižákův návrat (E08)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hledá se sestra (S02E05)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace