foto

Thierry van Werveke

  • nar. 23.10.1958
    Ženeva, Švýcarsko
  • zem. 12.1.2009 (50 let)
    Lucembursko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Der Fürsorger
Räuberinnen
Réfractaire
2008 Jeden a půl rytíře
Tausend Ozeane
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Zproštěn viny
2006 Hluboko zmražený
Perl oder Pica
Tabula rasa
Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Druhá liga
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Revanche, La
Sbohem, černý ptáku!
Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Crazy Race (TV film)
Le club des chômeurs
Čas vlků
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
Sloní srdce
Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
Zatracená práce
2000 Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
1999 Hamburk - město strachu (TV film)
Velká věc (TV film)
1998 Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
Eisbär, Der
Fünf-Uhr-Schatten
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Tři poštovní lupiči
1997 Back in Trouble
Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
Klepání na nebeskou bránu
Svatba démonů (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
Der Venusmörder (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
Ich gelobe
1994 Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
Wilde Jahre
1993 Abracadabra
Die Rebellion (TV film)
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
Three Shake-a-Leg Steps to Heaven
1992 Dead Flowers
Hochzaeitsnuecht
1990 Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
1989 A Wopbobaloobop a Lopbamboom (TV film)
Schacko Klak
1988 Troublemaker

TV seriály

2006 Nachtschicht (TV seriál)
Der Ausbruch (E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky