foto

Sang-hyeon Yoon

  • nar. 21.9.1973 (45 let)
    Okres Imsil, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geolkapse
2014 Deoksuri 5Hyungje
2012 Umchi keulreonik
2006 Sseondei Seoul

TV seriály

2018 Nae duie teriuseu (TV seriál)
Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Syopingwang Lui (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)

Galerie (7)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace