foto

Diane McBain

  • nar. 18.5.1941 (77 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Besotted
2000 Klub zlomených srdcí
1999 Invisible Mom II
1994 Puppet Master 5: The Final Chapter
1984 Rudý ďábel
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Once Upon a Starry Night (TV film)
1974 Deathhead Virgin, The
1973 Wicked, Wicked
1971 Temporada salvaje
1970 Delta Factor, The
1969 Five the Hard Way
1968 Gang v mini
I Sailed to Tahiti with an All Girl Crew
Maryjane
1967 Bouřlivá cesta
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
Huyendo del halcón
1964 Distant Trumpet, A
1963 Mary, Mary
The Caretakers
1962 Black Gold
1961 Claudelle Inglish
Parrish
1960 Ledový palác

TV seriály

2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Halloween Story (S01E05)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace