foto

Annette Funicello

  • nar. 22.10.1942
    Utica, New York, USA
  • zem. 8.4.2013 (70 let)
    Bakersfield, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
1987 Back to the Beach
1985 Lots of Luck (TV film)
1978 Frankie and Annette: The Second Time Around (TV film)
1968 Hlava
1967 Bouřlivá cesta
1966 Elfego Baca: Six Gun Law
Fireball 500
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Jak vycpat divoké bikini
Párty na lyžích
The Monkey's Uncle
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
Pajama Party
Plážová párty 2
The Misadventures of Merlin Jones
1963 Plážová párty
1962 An Evening at the Inn (TV film)
1961 Babes in Toyland
1959 Chundelatý pes

TV seriály

1991 Plný dům (TV seriál)
Konkurz (S04E23)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1971 Mickeyho přátelé (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Fractured Flickers (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1958 Walt Disney Presents: Annette (TV seriál)
1957 New Adventures of Spin and Marty, The (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Adventure in Dairyland (TV seriál)
Further Adventures of Spin and Marty (TV seriál)
1955 The Mickey Mouse Club (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Dokumentární

2020 Live from the Space Stage: A HALYX Story
2017 78/52 - a.z.
2007 Mr. Warmth: The Don Rickles Project - a.z.
1991 Idols (TV film)

Video kompilace

1984 DTV: Golden Oldies (video kompilace) - a.z.

Host

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
1989 MMC (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Fame, Fortune and Romance (TV pořad)
Oprah show (TV pořad)
1983 Friday Night Videos (TV pořad)
Nashville Now (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1976 Easy Does It... Starring Frankie Avalon (TV pořad)
The Captain and Tennille (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The 33th Annual Academy Awards (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky