foto

Lukáš Frlajs

  • nar. 20.5.1991 (28 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Narodil sa v roku 1991 v Martine a študoval na konzervatóriu v Bratislave. K hraniu mal sklony už od mala, napríklad k dabingu sa dostal už ako šesťročný. S hraním v divadlách pribudli menšie postavy v seriáloch, ale už aj tie väčšie. Zahral si napríklad vo filme Nedodržaný sľub, po ktorom boli na jeho osobu podávané samé chvály.

Daboval aj v takých filmoch ako Spy Kids, Harry Potter, Smrtonostná zbraň, ale samozrejme aj v seriáloch, ako napríklad Monk či Dexter. Pôsobil aj v opernom predstavení SND - Peter Grimes a v divadelnom predstavení Krajčírky. V roku 2002 získal cenu Litfondu za herecký výkon v rozhlasovej hre Vladimíra Hanuliaka Hugo a Gavroche, kde stvárnil postavu Victora Huga. Diváci ho mohli vidieť aj v seriáli GYMPEL.TV.

Crybaby

Herecká filmografie

Filmy

2019 Perinbaba 2
2016 VGBND (studentský film)
2015 A limine (studentský film)
Spievankovo 5: O povolaniach
2014 O mojej intuícii (studentský film)
Pulp fiction (studentský film)
Zapomeňte na Macbetha (studentský film)
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výlet (E02)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Karma je svině! (S01E06)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Klan (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Nová stopa (E09)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Únos (S01E08)
Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Ego - Je nám to úplne jedno (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace