foto

Martin Davídek

  • nar. 1975
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hašler... (divadelní záznam)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
Polda (studentský film)
2013 Donšajni
2012 Prsten Věčnosti (studentský film)
2011 Policie Modrava (TV film)
2004 Milenci a vrazi
Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
2003 Vinyl (studentský film)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
Sestřička (S02E05)
další epizody (6)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (5)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Veterán (E02)
Prezident (E01)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Manuál svatební noci (S01E04)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
2007 Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)
Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2006 Náves (TV seriál)
Poslední sezona (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2001 Aerosomnia (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace