foto

Sabrina Garciarena

  • nar. 5.1.1982 (37 let)
    Ramos Mejía, La Matanza, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Baires
Los Inocentes
2013 Sola contigo
2011 Solos en la ciudad
2010 Amor en tránsito
2009 Jen kamarádi
2007 Něco si přej
2005 Condón Express

TV seriály

2016 Los ricos no piden permiso (TV seriál)
2011 Záhadný ostrov (TV seriál)
2010 Země rebelů (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
Una familia especial (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2001 Enamorarte (TV seriál)
PH (TV seriál)
2000 Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky