foto

Lou Wagner

  • nar. 14.8.1948 (72 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clyde Cooper
2016 Honey Jar: Chase for the Gold
2009 Artificially Speaking
2008 Harold
The P.A.
2006 Lowballers
2005 Chopping Block
2001 James Dean (TV film)
1999 Starry Night
1997 Sunsplit
1996 Galgameth
1994 Farmáři (TV film)
In This Corner
1980 Baltimorský zázrak
Kemp Oskemo
1978 Mirrors
1975 UFO Incident, The (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
1972 Dobytí Planety opic
Goodnight, My Love (TV film)
1970 Do nitra Planety opic
Letiště
Pufnstuf
1969 Hello Down There
1968 Planeta opic

TV seriály

2014 Millerovi (TV seriál)
Miller's Mind (S01E12)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
2013 Millerovi (TV seriál)
Carol's Parents Are Coming to Town (S01E10)
The Mother Is In (S01E04)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Adopce (S04E06)
Co se stane u Howdyho, nezůstane u Howdyho (S03E13)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Když v lese spadne šunka (S03E04)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Život bez Hope (S02E10)
Mangusty (S01E17)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Modré tečky (S01E08)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl stánek na hot dogy (S01E13)
2005 Ano, drahoušku (TV seriál)
The Radford Reshuffle (S06E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Jimmy Gets a Job (S01E08)
Girlfriends (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nagus (S01E10)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 1/2 (S06E10)
The Golden Girls (TV seriál)
Home Again, Rose: Part 1 (S07E23)
1989 Coach (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Chase (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film
1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky