foto

Patricia Medina

  • nar. 19.7.1919
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.4.2012 (92 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Llanto de los pobres, El
1975 Timber Tramps
1969 Ido zero daisakusen
1968 Likvidace sestry George
1961 Sněhurka a tři moulové
1960 Young Juggler, The (TV film)
1959 Count Your Blessings
1958 Battle of the V-1
1957 The Buckskin Lady
1956 Miami Expose
Stranger at My Door
The Beast of Hollow Mountain
Uranium Boom
1955 Duel on the Mississippi
Mantello rosso, Il
Pan Arkadin - Důvěrná zpráva
Pirates of Tripoli
1954 Drums of Tahiti
Phantom of the Rue Morgue
Screen Snapshots: Hula From Hollywood
The Black Knight
1953 Botany Bay
Plunder of the Sun
Sangaree
Siren of Bagdad
1952 Aladdin and His Lamp
Captain Pirate
Desperate Search
Lady in the Iron Mask
1951 The Lady and the Bandit
The Magic Carpet
Valentino
1950 Abbott and Costello in the Foreign Legion
Fortunes of Captain Blood
Francis
The Jackpot
1949 Children of Chance
The Fighting O'Flynn
1948 The Three Musketeers
1947 Moss Rose
The Beginning or the End
The Foxes of Harrow
1946 The Secret Heart
1945 Kiss the Bride Goodbye
Waltz Time
1944 Don't Take It to Heart
Hotel Reserve
1943 Setkání ve tmě
1942 The Day Will Dawn
The First of the Few
1941 Crook's Tour
1938 Double or Quits
Mr. Satan
Simply Terrific
This Man Is News
1937 Večeře v Ritzu

TV seriály

1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1957 High Low Quiz (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace