foto

Hirofumi Ogura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Gekidžóban Jatterman: Šin Jattermecha Daišúgó! Omoča no kuni de daikecudan dakoron!
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima

TV seriály

2017 Warau Salesman New (TV seriál)
2015 Anime de wakaru šinrjónaika (TV seriál)
Šin atašinči (TV seriál)
2014 Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
2010 Kurošicudži II (TV seriál)
2009 Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
2004 SAMURAI 7 (TV seriál)
2002 Kiddy Grade (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace