foto

Diane Delano

  • nar. 29.1.1957 (63 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Relish
2010 Scooby-Doo: Abrakadabra!
2007 Choose Connor
2006 Midnight Clear
Rituál
Surfařská akademie
2005 Modelky na zabití
2004 Lupiči paní domácí
2003 Jeepers Creepers 2
Rodinné tajemství (TV film)
Vichřice
2002 Out of These Rooms
St. Sass (TV film)
2001 The Theory of the Leisure Class
2000 Highway 395
1999 Návrat na farmu (TV film)
1998 Návrat Addamsovy rodiny
Tenká růžová čára
1996 Chřestýši (TV film)
1994 Divoká řeka
1992 Riskantní karta (TV film)
Sleepwalkers
1991 Acting Sheriff (TV film)
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1988 Miracle Mile
1986 Chlapec - krysa
Stark: Mirror Image (TV film)
1983 Srdce na kolech

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
2019 PEN15 (TV seriál)
Dance (S01E10)
Posh (S01E06)
Miranda (S01E02)
Hodný holky (TV seriál)
Tahle země je tvá (S02E10)
2016 Máma (TV seriál)
Sparkling Water and Ba-Dinkers (S04E03)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Vendetta (S01E08)
Rio (S01E03)
Calaca (S01E02)
Mike a Molly (TV seriál)
Utržená Molly (S04E01)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Rok Heckových (S03E12)
2011 2 $ocky (TV seriál)
DeVanity (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Crafty (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Jak rozbrečet Eddieho (S02E13)
Americký táta (TV seriál)
The One That Got Away (S05E02)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Black Mystery Month (S03E13)
Rodinná válka (TV seriál)
The Graduate (S02E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všichni říkají, nedělej to (S02E18)
Everwood (TV seriál)
Velké nedorozumění (S04E15)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v dopravní zácpě (S03E13)
2004 Quintuplets (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Hrůza útočí doma (S04E06)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
Vzpoura (S09E03)
Druhá smrt (S09E02)
další epizody (4)
2001 One on One (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Windstruck (S01E04)
Under Siege (S01E03)
Mo' Menace, Mo' Problems (S01E02)
další epizody (4)
Providence (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Dharma and the Horse She Rode in On (S02E15)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se štěstí unaví (S03E13)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Bezmocný terč (S04E15)
1995 Doupě (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
The Eddie Files (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Barman nahoře bez (S07E04)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Every Dog Has His Doogie (S01E12)
Major Dad (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
New Baby (S03E04)
1986 Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky