foto

John Erik Kaada

  • nar. 28.7.1975 (44 let)
    Stavanger, Rogaland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Neexistence Eddyho Tabla
2014 1001 gramů
La Liste de mes envies
2013 All Roads Lead
2012 Výpadky proudu
2011 Táta na týden
2010 Domů na Vánoce
2008 Mladí rebelové
Veneer
2007 Kaada Patton: Romances
Kubisten
O' Horten
2004 Havaj, Oslo
2003 Okamžitý nápad
Redd barna
2002 Chci tvé srdce
Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
Všichni za jednoho
2001 Mongoland

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 ZombieLars (TV seriál)
Heia Bekkebakken (S02E13)
Jokern (S02E12)
DKS (S02E11)
další epizody (13)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Herman and Caroline (S01E13)
Invisible Anna (S01E12)
The Gnome (S01E11)
další epizody (13)
2010 Koselig med peis (TV seriál)

Dokumentární

2019 Odložený případ Hammarskjöld
Vikings vs. Wolves - The Battle of Finance
2018 Angels Are Made of Light
Syndebukken: Prosessen mot Harry Lindstrøm
2016 Diving Into The Unknown
2015 Brødre
2014 Sunshine Superman
2007 Natural born star
2003 Journey
2002 Alt om min far

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace