foto

Miri Fabian

  • nar. Nováky, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Medúzy
1998 Gentila
1993 Schindlerův seznam
1990 Derech Ha'nesher
1984 Edut Me'ones
1980 Al Hevel Dak

Dokumentární

1998 Narodili sa na Slovensku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace