foto

Jacqueline MacInnes Wood

  • nar. 17.4.1987 (30 let)
    Windsor, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato kanadská herečka, DJka a zpěvačka se narodila 17. dubna 1987 ve Windsoru v Ontariu. Nejvíce známá je pro svou roli Steffy Forrester v americké, již dlouho běžící telenovele, BÁJEČNÍ A BOHATÍ.

Jacqueline je sestra NHL hokejisty Boba Proberta. Jméno si udělala díky reklamě na First Choice Haircutters. Nejvíce fanoušků si ale získala rolí Olivie Castle ve hororu NEZVRATNÝ OSUD 5.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Turn the Beat Around (TV film)
2009 Skyrunners (TV film)
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)

TV seriály

2014 Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
2012 Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 Lovebites (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace