foto

Peter Baldwin

  • nar. 11.1.1931 (89 let)
    Winnetka, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Driving Me Crazy (TV film)
1999 King's Pawn (TV film)
1997 Vetřelec 007
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1985 Lots of Luck (TV film)
1984 The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1981 Harlem Globetrotters on Gilligan's Island, The (TV film)
The Brady Girls Get Married (TV film)

TV seriály

2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
My Nightmare, the Car (S02E20)
The Band Episode (S02E18)
Sabrina and the Beanstalk (S02E16)
1997 Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
To Tell a Mortal (S02E10)
Witch Trash (S02E09)
Sabrina, the Teenage Boy (S02E06)
další epizody (7)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Magic Joel (S01E08)
1995 Cybill (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
In the House (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Black Tie Affair (TV seriál)
Family Album (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Dámy a pánové - The Rolling Stones! (S06E13)
1992 Billy (TV seriál)
Edge, The (TV seriál)
Likely Suspects (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Nevinné lži (S06E06)
Svatba (S05E22)
Rande ve čtyřech (S05E16)
1991 Charlie Hoover (TV seriál)
Salute Your Shorts (TV seriál)
Sunday Dinner (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
You Take the Kids (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Pouta nejtěsnější (S04E07)
Kakao a trocha pochopení (S03E21)
Ona, můj kamarád a já (S03E13)
1989 Family Matters (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Outsider (S03E06)
Winnie neví, co chce (S02E05)
Plný dům (TV seriál)
Dětská láska (S02E16)
Malér se svetrem (S02E14)
Práce a domácnost (S02E13)
další epizody (4)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Naše slečna Whiteová (S02E02)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Rande ve třech (S02E08)
Peklo kolem znělky (S02E05)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Duet (TV seriál)
Karen's Song (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zázrak Díkuvzdání (S01E09)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Létání je hračka (S01E26)
Brouk v domě (S01E25)
1986 Easy Street (TV seriál)
Fathers and Sons (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Life with Lucy (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Lucie Arnaz Show, The (TV seriál)
Mary (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 The Duck Factory (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
One of the Boys (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 The Brady Brides (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
1975 Joe and Sons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1973 Needles and Pins (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Romeo and Mary (S03E19)
The Georgette Story (S03E18)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
But Seriously, Folks (S03E08)
Some of My Best Friends Are Rhoda (S02E23)
Where There's Smoke, There's Rhoda (S02E21)
další epizody (5)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted Over Heels (S02E14)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Assistant Wanted, Female (S01E10)
Bob and Rhoda and Teddy and Mary (S01E09)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky