foto

Sydney Walsh

  • nar. 6.6.1961 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Americká zbraň
2001 MacArthur Park
2000 Dvojník
Papírové střely
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1998 No More Baths
Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1997 Walton Easter, A (TV film)
1996 Muž budoucnosti (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1994 Kiss Goodnight, A (TV film)
Zmije (TV film)
1992 Nebezpečí lásky (TV film)
Ničitel (TV film)
1991 Bod zlomu
1990 Sunset beat (TV film)
Tři muži a mladá dáma
1989 Ráj detektivů (TV film)
Vietnam War Story: The Last Days
1988 Dracula - milostný příběh
1987 Desperado (TV film)
Soukromé vyšetřování
1986 Adam's Apple (TV film)
1985 Časný mráz (TV film)
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

TV seriály

2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
2005 Medium (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cliff Mantegna (S01E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Šťastná cesta / Muž ve staré Fordce / Sólokapr / Anděl na palubě / Buenos Dias (S02E11)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
The Prophecy/Couch Potato/Love over the Counter/Imaginary Friend/Last Man on Earth (S01E03)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Sunset Beat (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace