foto

Patrick Goyette

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cicatrice, La
2011 Voyez comme ils dansent
2008 Lost Song
2006 Sans elle
2005 Déambulation
2004 Daniel a superpsi
Nová Francie
2002 Mystérieuse mademoiselle C., La
2000 Fantômes des Trois Madeleine, Les
Hon na Prince (TV film)
1999 Four Days
1996 Detektor lži
1995 Zpověď
1992 Coyote
1991 Nelligan
Sauf-conduits, Les
1989 Dans le ventre du dragon

TV seriály

2010 Muzeum Eden (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
2006 Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2001 Mon meilleur ennemi (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Tag (TV seriál)
1997 Ces enfants d'ailleurs (TV seriál)
Paparazzi (TV seriál)
1990 Les filles de Caleb (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)

Dokumentární

1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Detektor lži

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky