foto

Ryan Cartwright

  • nar. 14.3.1981 (37 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 14. března 1981 v anglickém Birminghamu. Má bratra Che Cartwrighta, který je také herec. V roce 2006 se kvůli práci přestěhoval do Los Angeles.

Jeho první hlavní role přišla ve věku 15 let, kdy se objevil ve filmu THE GRIMLEYS od britské ITV. Upozornil na sebe v roli Vincenta Nigel-Murraye v seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ. Jeho postavu laboratorního stážisty ale potkal špatný osud. Díky tomu se ukázal i v seriálu MAD MEN.

V roce 2010 začal natáčet pro televizi SYFY seriál ALPHAS. Tady ztvárňuje autistickou postavu Garyho Bella. Na tuto roli se připravoval velice pečlivě, setkával se s takto postiženými lidmi, sledoval dokumenty, dokonce četl i jejich blogy.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Father Figures
2016 Den nezávislosti: Nový útok
2011 Sironia
2009 Detektivní dovolená (TV film)
2007 Andělé a panny
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
1997 Grimleys, The (TV film)

TV seriály

2018 Kevin Can Wait (TV seriál)
A Band Done (S02E24)
Brew Haha (S02E23)
Phat Monkey (S02E22)
další epizody (12)
2017 Kevin Can Wait (TV seriál)
The Might've Before Christmas (S02E12)
Trainer Wreck (S02E11)
Kevin Moves Metal (S02E10)
další epizody (24)
2016 Kevin Can Wait (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas... Maybe (S01E12)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
další epizody (12)
2015 Sin City Saints (TV seriál)
Truth Be Told (TV seriál)
2014 Máma (TV seriál)
Forged Resumes and the Recommended Dosage (S02E04)
Skladiště 13 (TV seriál)
Renesanční trh (S05E03)
2013 Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Božská perspektiva (S02E13)
V utajení (S02E12)
Když paměť slouží (S02E11)
další epizody (13)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Záhada čísla 43 (S06E08)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
The Unusual Suspects (S01E10)
Blind Spot (S01E09)
další epizody (11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Díra v srdci (S06E22)
Mýtus a pravda (S06E18)
Zabiják na mušce (S06E15)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kráska v čokoládě (S06E07)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Modrá barva (S03E10)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Trpaslík v bahně (S05E07)
Vražda v nočním klubu (S04E25)
Fyzika věda je (S04E18)
další epizody (5)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
2003 Hardware (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
Look Around You (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 The Grimleys (TV seriál)
1998 Mikrosvět (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace