foto

Richard Nedvěd

  • nar. 23.11.1982 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na Stojáka v kině
2016 Komici s.r.o. The Tour
Komici s.r.o. v Lucerně (divadelní záznam)
Musíme se sejít
2013 Obchodníci
2012 Probudím se včera

TV pořady

2018 České hlavičky 2018 (TV pořad)
2017 Moje Love (TV pořad)
2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
2015 Estrádička (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Zlatá hokejka 2013 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 3 (TV pořad)
2011 Na stojáka: Best of Richard Nedvěd (TV pořad)
Silvestr na pláži (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Rande naslepo (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace