foto

Stefan Hafner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Geschenkt (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2017 Harri Pinter, Drecksau
2016 Země zločinu: Dračí panna (TV film)
2015 Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)
2008 Sterntaler
2007 Facetten

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Wolkenbügel

Režijní filmografie

Filmy

2012 Funny Games Ghost

Host

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky