foto

Emma Taylor-Isherwood

  • nar. 27.4.1987 (33 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
2001 Ostrovní zprávy
2000 Ultimate G's
1999 Mary Cassatt: An American Impressionist (TV film)
Revenge of the Land (TV film)
Who Gets the House?

TV seriály

2015 KuKuu Harajuku (TV seriál)
2010 Záhady Alfréda Ježka (TV seriál)
2002 Black Hole High (TV seriál)
2001 Medvědí rodinka (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Mona the Vampire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky