foto

Ján Mančuška

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 "Střídavka" po deseti letech
Mámy k zavržení?
2013 Volynští (TV film)
2012 Diagnóza X (TV film)
2010 Bude nám horúco? (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
2005 Nová cestománie (TV seriál)
2001 Južná Amerika - môj sen (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
1998 Slováci v Bihore (TV film)
1995 Zem ešte stále spieva (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)
1998 Vianoce na Liptove (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 České himalájské dobrodružství (TV seriál)
Osudová chyba (S02E02)
2010 Bude nám horúco? (TV film)
1998 Slováci v Bihore (TV film)
Vianoce na Liptove (TV film)
1995 Zem ešte stále spieva (TV film)
1993 Čas naplnil sa... (TV film)
1978 Technológia pánskeho tupého strihu

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Cena Jindřicha Chalupeckého (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace