foto

Kristy Wu

  • nar. 11.10.1982 (37 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Journey to the West: Demon Chapter
2015 Lao pao er
2012 Patrola
2011 Almost Perfect
2010 Father vs. Son
2008 Ninjové útočí (TV film)
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
Hrdinové a zbabělci
News, The (TV film)
2006 Return to Halloweentown (TV film)
2005 Cry Wolf
2002 Tvář
2000 Co se vaří?
1999 Šílená jízda

TV seriály

2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
V bouři (S01E05)
Legenda Korry (TV seriál)
Enter the Void (S03E12)
Long Live the Queen (S03E10)
The Stakeout (S03E09)
další epizody (6)
2012 Jak prosté (TV seriál)
You Do It to Yourself (S01E09)
2005 Let 29 (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Poslední dny (S07E21)
Zdroj moci (S07E20)
Opuštěná (S07E19)
další epizody (6)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Moesha (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Ripleyho věřte nevěřte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky