foto

Jaroslav Slávik

  • nar. 9.7.1974 (45 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

V České republice nebyl Jaroslav Slávik, až do odvysílání první řady ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT, příliš známý. Slávik je porotcem i druhé řady této show, která pošle talent do Las Vegas.

Jaroslav Slávik se narodil 9.července 1977 v hlavním městě Slovenska, Bratislavě. Roku 1996 se stal nejmladším výkonným ředitelem gramofonové společnosti EMI na Slovensku. Roku 1998 dovedl společnost EMI na Slovensku k historicky nejúspěšnějšímu hospodářskému výsledku s tržním podílem 25%. Již ve svých 27 letech působil jako výkonný ředitel v čele společnosti Warner Music pro východní Evropu a šéfoval pobočce AOL TIME WARNER s působištěm ve Vídni a na Ukrajině. Ve 29 letech objevil např. zpěvačku Ruslanu, která vyhrála cenu Eurovize.

Spolupodílel se také např. na organizaci historicky prvního koncertu Madonny v Moskvě a produkoval nejdražší hudební video ve východní Evropě za 300 tisíc eur skupině Chori Chori. V roce 2008 agenturně a manažersky zastupoval zpěváka Basshuntera (ze Švédska), který vydržel v čele britské hitparády šest týdnů (stejně jako kdysi ABBA). Stál u zrodu agentury TATA, která zajišťuje servis pro umělce, jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy aj.

Mezi přátele Jaro Slávika patří například Seymour Stein (viceprezident společnosti Warner a objevitel Madonny), Peter Jenner (původní manažer Pink Floyd), Jacquelyne Ledent-Villain (PR manažerka a členka managementu týmu Phila Collinse a publicistka AC/DC), Jens Thiele (manažer Scooter), Rainer Focke (manažer Simply Red) nebo Bertis Downs (manažer R.E.M.). Přátelské vztahy udržuje i s umělci, mezi něž patří Phil Collins, Shaggy, Arash, Ville Valo (zpěvák HIM), Anastacia, Natasha aj.

Jiří "Beastmaster4" Novák

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nighthawken
1993 Accidental Lovers

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál)
Osušky a vetrone (E02)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
2013 Experti (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Česko Slovensko má talent 8 (TV pořad)
2018 Gurmáni ulice (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 7 (TV pořad)
2016 Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
2015 Moje máma vaří lépe než tvoje (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
2013 Česko Slovensko má talent 4 (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 3 (TV pořad)
Česká 30 (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má Silvestra (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent PLUS (TV pořad)
Šéfka (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Česko Slovensko má Silvester 2010 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)