foto

Attila Árpa

  • nar. 17.11.1971 (49 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Megszállottak (TV film)
Rudá volavka
Špión, který mi dal kopačky
2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
2016 Inferno
The Man Who Was Thursday
2015 Argo 2
The Timber
Víkend
Špión
2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
2013 Login
Smrtonosná past: Opět v akci
2012 Meldrum House
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Monte Carlo
Nájemní zabijáci
S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás
2010 Czukor Show
Hříšnice (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
2005 Egy szoknya, egy nadrág
2002 Max
2000 Meseautó
1999 Hippolyt
1998 Das elfte Gebot (TV film)
1997 Necropolis
1996 Alles außer Mord - Hals über Kopf (TV film)
1987 Hepčí
1979 Nosferatu - Fantom noci

TV seriály

2020 Barbaři (TV seriál)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S02E04)
Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Oddělené světy (S02E02)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
No Place Like Home (E10)
Tömény történelem (TV seriál)
Samu, a vértesszőlősi előember / Kittenberger Kálmán kalandjai Afrikában / Imre herceg és féltékeny apja (S02E04)
2013 Borgiové (TV seriál)
Očista (S03E02)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Pěšáci (E05)
Šach (E04)
Jezdec (E01)
2011 Borgiové (TV seriál)
Zabiják (S01E02)
2010 Protiúder (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Argo 2
2012 Meldrum House
2004 Argo
1997 Necropolis

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)

TV pořady

1999 Heti Hetes (TV pořad)
1998 Gálvölgyi Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Holtomiglan
2015 Argo 2
2012 Meldrum House
2004 Argo

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Holtomiglan
2015 Argo 2
2012 Meldrum House

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Holtomiglan - kniha

Host

TV pořady

2020 Galileo (TV pořad) - mod.
2017 #Bochkor (TV pořad)
2013 Észbontók (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky