foto

Jae-won Kim

  • nar. 18.2.1981 (40 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sen
2007 Du eolgurui yeochin
Ibeueui yuhok - Jongeun anae
2005 Cheong yeon
2004 Dolryeochagi
2003 Naesarang ssagaji

TV seriály

2019 Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 16 (S05E16)
Episode 15 (S05E15)
Episode 14 (S05E14)
další epizody (4)
2018 Geunyeoro malhal geos gateumyeon (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (30)
2006 Hwangjini (TV seriál)
Nunui yeowang (TV seriál)
Widaehan yusan (TV seriál)
2005 Wondeopul raipeu (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
2003 Sooleh nara (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)
Raibeol (TV seriál)
Romangseu (TV seriál)
2001 Uri jib (TV seriál)
허니 허니 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)