foto

Jan Holík

  • nar. 31.5.1979 (39 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2017 Milada
2016 Vojcek (divadelní záznam)
2014 Tři bratři
Vejška
2012 Prokletí Máje
2011 Alois Nebel
Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2007 Václav

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Jakub a detektivové (S02E18)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dokonalý trik (S01E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Válka pokračuje (S01E07)
Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Květinová překvapení (S03E71)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Sexuální výchova (S02E03)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace