foto

Jan Holík

  • nar. 31.5.1979 (40 let)
    Plzeň, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Teroristka
2018 Metanol (TV film)
Tátova volha
2017 Milada
2014 Tři bratři
Vejška
2012 Prokletí Máje (amatérský film)
2011 Alois Nebel
2007 Václav

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Specialisté (TV seriál)
Jakub a detektivové (S02E18)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dokonalý trik (S01E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Válka pokračuje (S01E07)
Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Květinová překvapení (S03E71)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Sexuální výchova (S02E03)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)

Divadelní záznam

2016 Vojcek (divadelní záznam)
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky