foto

Michel Michelet

  • nar. 27.7.1894
    Kyjev, Ruské impérium
  • zem. 28.12.1995 (101 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1978 Asalto al castillo de la Moncloa, El
1973 Peppino z Neapole
1963 Kapitán Sindibád
1962 Regina per Cesare, Una
1961 Bis zum Ende aller Tage
1959 Journey to the Lost City
Tygr z Ešnapuru
1958 Petersburger Nächte
Venere di Cheronea, La
1956 Secret de soeur Angèle, Le
1955 Un missionnaire
1953 Fort Algiers
The Body Beautiful
1951 M
Tarzan v nebezpečí
1950 Double Deal
Once a Thief
1949 Impact
Man on the Eiffel Tower, The
Outpost in Morocco
Siren of Atlantis
1947 Lured
1946 Deník komorné
The Chase
1945 Vingt-quatre heures de perm'
1944 Music for Millions
The Hairy Ape
Voice in the Wind
1943 Crime Doctor's Strangest Case
1942 Miss Annie Rooney
1939 Brigade sauvage, La
Eusèbe député
Pièges
Serge Panine
1938 Ab Mitternacht
Nuits de princes
Poplach ve Středomoří
Vierge folle, La
1937 Au service du tsar
Forfaiture
Mensonge de Nina Petrovna, Le
Nostalgie
Trois... six... neuf
1936 Bateliers de la Volga, Le
Mrně
Porte du large, La
1935 Koho jsem včera líbal? (francouzská verze)
Oči černé
Tovaritch
1934 Scandale, Le
École des resquilleurs, L´
1933 Adémai aviateur
Amour et publicité
Dcera pluku (francouzská verze)
Gardez le sourire
L'abbé Constantin
Voix sans visage, La
1932 Ce cochon de Morin
Le rosier de Madame Husson
Martyre de l'obèse, Le
1931 Konec světa
Mamzelle Nitouche
Mamzelle Nitouche (francouzská verze)
Netopýr
Netopýr (francouzská verze)
1930 Der weiße Teufel
Femme d'une nuit, La

Dokumentární

1974 Challenge... A Tribute to Modern Art, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace