foto

Mars Callahan

  • nar. 1971
    Studio City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
2007 What Love Is
2002 Kulečníkoví blázni
2001 Zigs
1996 To je náš hit!
1994 Clifford
1993 Kalifornie
1991 Lies of the Heart (TV film)
Pozdrav z cesty do pekla
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1986 Drogy z Times Square (TV film)

TV seriály

2016 Four Kings (TV seriál)
1995 Office, The (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Zrození muže (S02E13)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Tátovo zaměstnání (S01E03)
TV 101 (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

1994 Bravo Profiles (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
2007 What Love Is
2002 Kulečníkoví blázni
2001 Zigs

TV seriály

2016 Four Kings (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 What Love Is

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace