foto

Beau Mirchoff

  • nar. 13.1.1989 (31 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

William Beau Mirchoff se narodil na pátek třináctého 1989 v Seatllu, ale brzy se přestěhoval do Kanady. Má dva sourozence, staršího bratra Lukea a mladší sestru Raeannu. Sám říká, že vždy rád cestoval, potuloval se venku a rybařil na zálivu Sea Kayaking the West Coast of Vancouver Island.

Jeho první filmovou rolí byla postava Robbieho ve SCARY MOVIE 4. V roce 2007 začal hrát v seriálu HEARTLAND. Pro roli v hororu byl zřejmě předurčen datem narození, a tak se objevil v roce 2009 ve SMRTÍCÍ NENÁVISTI 3. Ted samý rok se připojil i k obsazení seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY, kde se objevil v 18 epizodách jako Danny Bolen.

Malou vedlejší roli dostal ve filmu JSEM ČÍSLO ČTYŘI. V roce 2011 dostal jednu z hlavních rolí v seriálu televize MTV, NEŠIKA. Hraje tady Mattaho McKibben, jednu z lásek hlavní ženské postavy.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráči se smrtí
Party Boat (TV film)
Skvrny od trávy
2015 See You in Valhalla
Vraždy pod maskou
2014 Born to Race: Fast Track
Poker Night
2013 The Secret Lives of Dorks
2011 Jsem číslo čtyři
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
Smrtící nenávist 3
2007 Na území žen
2006 Scary Movie 4

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Doble Quince (S02E03)
Torn (S02E02)
Percussions (S02E01)
další epizody (9)
Now Apocalypse (TV seriál)
Everything is Gone Forever (E10)
Disappear Here (E09)
Unknown Pleasures (E08)
další epizody (10)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
2016 Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
Home Again, Home Again (S05E22)
další epizody (12)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
Everybody's Been Burned (S01E01)
Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
další epizody (12)
2014 Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (21)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Karmic Relief (S03E19)
Old Jenna (S03E18)
další epizody (20)
2012 Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Once Upon a Blog (S02E11)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
další epizody (12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Trendy, trendy, trendíčky (S12E17)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
No Doubt (S01E10)
další epizody (12)
The Protector (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spolubydlící (S09E20)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
Detektivní balada (S06E22)
Malá noční hudba (S06E21)
další epizody (11)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
další epizody (7)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)

Dokumentární

2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Nešika (TV seriál)
Girls Gone Viral (S05E19)

Host

TV pořady

2015 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
2014 Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)
The 40th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce