foto

Daniel Mesguich

  • nar. 15.7.1952 (66 let)
    Alžír, Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Asterix a tajemství kouzelného lektvaru
2012 Kapitál
2010 Chateaubriand (TV film)
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2003 Le Tango des Rashevski
Rozvod po francouzsku
2001 Mušketýr
Piknik u Osirida (TV film)
1998 Le radeau de la Méduse
1996 Tiré à part
1995 Jefferson v Paříži
1990 Autrichienne, L'
La femme fardée
Lacenaire
1989 Den döende dandyn (TV film)
1988 Garçonne, La (TV film)
1985 Contes clandestins
1984 Château, Le (TV film)
L'araignée de satin
Mon inconnue
Paris vu par... vingt ans après
Rozmar
1983 Disparu du 7 octobre, Le (TV film)
La Belle Captive
Mots pour le dire, Les
Îles, Les
1982 Sorcière, La (TV film)
1981 Píseň nemilovaného
Quartet
Vzhůru do boje!
1980 Aéroport: Charter 2020 (TV film)
Bankéřka
Même les mômes ont du vague à l'âme
1979 Fille de Prague avec un sac très lourd, La
Láska na útěku
Subversion
Světlo ženy
Ève avait l'éclat métallique de l'été
1978 Le dossier 51
Molière
1975 Cardinal de Retz, Le (TV film)
Kafka: la lettre au père (TV film)

TV seriály

2006 Sable noir (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1986 Grand hôtel (TV seriál)
1983 Život Berliozův (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)

TV pořady

2001 Feux de la rampe, Les (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace