foto

Tammy MacIntosh

  • nar. 18.2.1970 (49 let)
    Austrálie

Biografie

Tammy MacIntosh se narodila 18. února roku 1970 v Perth v Austrálii. Tato australská herečka se poprvé v televizi objevila v roce 1990 v tv seriálu THE FLYING DOCTORS, ve kterém hrála Annie Rogers. Dále můžu zmínit seriály jako RANAŘI nebo SOMETHING IN THE AIR.

Nejvíce se proslavila v roce 2001 v seriálu FARSCAPE, kde hraje mimozemšťanku Joolushko Tunai Fenta Hovalis. V seriálu hrála převážně rok v osmnácti dílech a pak znova a naposled v roce 2004 v závěrečném filmu FARSCAPE: MÍROVÁ OPERACE. Od roku 2002 též hrála v seriálu ALL SAINTS, kde zůstala až do roku 2009. Hrála v něm Charlotte Beaumont. Od roku 2010 hraje v seriálu NÁMOŘNÍ HLÍDKA, ve kterém pro změnu hraje velitele Maxine "Knocker" White.

Ve volném čase se věnuje běhání, jízdě na horském kole a jakémukoli druhu vodních sportů. Tammy MacIntosh je vdaná za Marka Yeatse, se kterým má syna Benjamina.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2011 A Heartbeat Away
Šípková Růženka
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
2000 Better Than Sex
1996 River Street
Whipping Boy
1993 The Feds: Betrayal (TV film)

TV seriály

2019 Wentworth (TV seriál)
Blood Wedding (S07E01)
2018 Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
The Edge (S06E07)
Angel of Wentworth (S06E06)
další epizody (8)
2017 Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (12)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
Mercy (S03E05)
Righteous Acts (S03E04)
další epizody (4)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
One Perfect Day (S05E13)
Saving Ryan (S05E12)
The Morning After (S05E11)
další epizody (13)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
In Too Deep (S04E16)
Flotsam and Jetsam (S04E15)
Live Catch (S04E14)
další epizody (16)
2007 East West 101 (TV seriál)
2002 Farscape (TV seriál)
Unrealized Reality (S04E11)
John Quixote (S04E07)
What Was Lost: Part 2 - Resurrection (S04E03)
další epizody (8)
2001 Farscape (TV seriál)
Fractures (S03E18)
Revenging Angel (S03E16)
Scratch 'n Sniff (S03E13)
další epizody (10)
2000 Grass Roots (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1992 Bingles (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky