foto

Johannes Zeiler

  • nar. 29.4.1970 (49 let)
    Vorau, Štýrsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Pomoc, zmenšil jsem rodiče
Wackersdorf
Womit haben wir das verdient?
2017 Die Ketzerbraut (TV film)
Shattered (studentský film)
Steirerkind (TV film)
2016 Hotel Rock’n’Roll
Krycí jméno Holec
Unter anderen Umständen – Tod eines Stalkers
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
Malý rytíř Trenk
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
2014 Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Freigänger
Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
Zum Geburtstag
Říjen listopad
2012 Jak změřit svět
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
Faust
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
2009 Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Jaderná havárie: Den první (TV film)
Odplata
1997 Der Unfisch

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
další epizody (13)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace