foto

David Suzuki

  • nar. 24.3.1936 (83 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Beeba Boys
2008 Being Ian: An Ian-convenient Truth (TV film)
1999 Greenpieces (TV film)

TV seriály

2004 Corner Gas (TV seriál)
2003 Chilly Beach (TV seriál)

Dokumentární

2019 Barvy v našem životě (TV film) - vyp.
2018 Záhada polární záře (TV film) - vyp.
2017 Tajný život sov (TV film) - vyp.
The Truth Is in the Stars
To the Orcas with Love
2016 Mládě běluhy (TV film) - vyp.
Rosomák: Přízrak severních lesů (TV film) - vyp.
Souboj rekordmanů (TV film) - vyp.
2014 Divoká Kanada (TV seriál) - vyp.
Synthetic Forests
Tajemství touhy (TV film)
The Little Things
Trek of the Titans
2013 Rozštěpená země: Frakování (TV film)
2012 The Fruit Hunters
Zapped: The Buzz About Mosquitoes - prův.
2011 Eco-Pirate: The Story of Paul Watson
Jak přežít pokrok
Jungle Prescription, The (TV film)
2010 Deep Green
Force of Nature: The David Suzuki Movie
Jeden oceán (TV seriál)
Pro lásku slonů
2009 So Right So Smart
2008 Zázračné smysly (TV seriál) - vyp.
2007 11. hodina
A Silent Forest
2004 Natural Heroes (TV seriál)
The Greatest Canadian (TV seriál)
2003 On the Brink
2002 Biodemocracy: Making a Difference
Trading Freedom: The Secret Life of the FTAA - a.z.
2001 Worst Case Scenario (TV film)
2000 Nukleární dynamit
1999 Turning Down the Heat: The New Energy Revolution
1990 Redwood Summer: Where the 90s Begin
1988 Problémy v lese
The Nature of Things: Reefer Madness 2
1986 Fragile Harvest
1985 A Planet for the Taking (TV seriál)
1980 This Is an Emergency
1960 The Nature of Things (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The Green Interview (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)
1990 Enviro Close-Up (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky