foto

Petr Slabý

  • nar. 1963
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Otevřené dveře (studentský film)
1995 Sredni Vaštar (studentský film)

TV seriály

1998 Motel Anathema (TV seriál)

Dokumentární

2012 Rok konopí
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Mejla (S02E20)
Milý společník aneb Blues pro Luďka Hulana (S02E04)

TV pořady

1996 60 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Černá sobota (amatérský film)
1982 Poprask v dívčích srdcích (amatérský film)
1981 Kabinet špagetové hrůzy (amatérský film)
1980 Na konci tisíciletí (amatérský film)

Dokumentární

2012 Rok konopí
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Milý společník aneb Blues pro Luďka Hulana (S02E04)
1997 Zblízka (TV seriál)

TV pořady

2005 Kosmopolis (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Trip (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Pátrání po Ester

Host

TV pořady

1996 60 (TV pořad)
1993 Trip (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky