foto

Tim Heidecker

  • nar. 3.2.1976 (42 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Us
2018 Ant-Man a Wasp
The Fifth Annual 'On Cinema' Oscar Special (TV film)
2017 Flower
Kuso
Sundowners
2016 First Girl I Loved
The Fourth Annual 'On Cinema' Oscar Special (TV film)
2015 Entertainment
Fantastická čtyřka
That Dog
The Third Annual 'On Cinema' Oscar Special (TV film)
2014 Letos Vánoce nebudou
Second Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
2013 First Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
2012 Komedie
Tim and Eric's Billion Dollar Movie
2011 Dear Woman
Terri
The Terrys
Ženy sobě
2010 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special (TV film)
2006 Hurá do basy
2004 Channel 101 (TV film)
2001 Attic Expeditions, The

TV seriály

2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Pitbull (S01E03)
Zvrhlé panství (TV seriál)
2014 Decker (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Friends with Burger-fits (S05E03)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Tiny Commando (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Mother Daughter Laser Razor (S03E10)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
Chapter 28 (S04E07)
Chapter 27 (S04E06)
další epizody (8)
2012 On Cinema (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Half in the Bag (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Dobrá manželka (S23E05)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
Tim and Eric: The Podcast (TV seriál)
2004 Mega64 (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Check It Out! with Dr. Steve Brule (TV pořad)
2007 Tim and Eric Nite Live (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

TV pořady

2010 Check It Out! with Dr. Steve Brule (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace